Navigation
Blog Index
The journal that this archive was targeting has been deleted. Please update your configuration.

 

Képekben fogalmazunk.

Egyedi képi világ. Lendületesség. Fiatalos látásmód. Megbízhatóság. Precizítás. Ez a GrafPictures.  

Cégünk reklámfilmek, image filmek, videoklipek, koncertfilmek képi világának megkomponálásval, valamint teljes körű gyártásával foglalkozik. Emellett termék, fashion, portré valamint reklám fotókat készítünk, de az alkalmazott fotográfia bármely területén szívesen alkotunk. 

A céget Gráf Péter alapította, aki kezdetben fotósként ragadta meg a fontos pillanatokat, később beleszeretett a mozgókép világába, melyben egyedi látásmódját operatőrként illetve rendezőként is hamar elismerték.   

Az elmúlt évek alatt olyan meghatározó és piacvezető cégekkel dolgozhattunk együtt, mint a MOL, Magyar Posta, Republic Group, Insomnia, HPS reklámügynökség, Warner Music Hungary, Universal Music, Suzuki Magyarország, JOICO, Marquard Media, Sanoma, Free Faces, valamint olyan sikeres előadó partnereként, mint péládul a HAVASI produkció, amellyel a Carnegie Hallban, Miamiban a New Word Centerben, a Stadthalle-ban és további külföldi koncerten vettünk részt. 

A GrafPictures csapatát profi stáb alkotja, szakmailag elismert sminkesekkel, stylistokkal, világosító csapattal, számítógépes utómunka és gyártási részleggel rendelkezik.